Tarieven van makelaars Stiens

De tarieven van makelaars in Stiens verschillen onderling aanzienlijk. Hoewel sommige makelaars met een vaste prijs werken, houden de meeste makelaars in Stiens en omgeving een no cure no pay-constructie met opstartkosten aan. Dat is tevens (landelijk gezien) de gebruikelijke werkwijze. U betaalt een aantal honderd euro aan opstartkosten. Deze kosten zijn voor het opnemen van de woning, fotografie, en plaatsing op huizensites zoals Funda.

Mocht de woning daadwerkelijk verkocht worden, dan ontvangt de makelaar een percentuele beloning van de verkoopprijs (de zogeheten courtage). Feitelijk werken de meeste makelaars zodoende op no cure no pay-basis. Hoe hoog de courtage is, verschilt per makelaar.

Vergelijk tarieven van makelaars in Stiens

Als u van plan bent om uw woning te verkopen in Stiens, dan is het raadzaam om altijd eerst tarieven te vergelijken voordat u besluit via welke makelaar in Stiens u de woning in de verkoop gaat plaatsen. Via Makelaars-Stiens.nl vergelijkt u eenvoudig tarieven van makelaars in Stiens. U beschrijft eenmalig uw woning en voorkeuren, en ontvangt vervolgens gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars. Als gevolg daarvan krijgt u een goed beeld van de tarieven, mogelijkheden en werkwijzes van makelaars in Stiens en omstreken.

Vergelijk direct 4 makelaars in Stiens

Bent u van plan om uw woning in Stiens te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van goede verkoopmakelaars in Stiens.

Wat is uw postcode? (bv. 9050 AA)